Bőrgyógyászat Szekszárd

dr. Veres Gyöngyvér Tünde Ph.D.

 +3630 977 0080

  borgyogyaszatszekszard@gmail.com

 

Rólam

dr. Veres Gyöngyvér Tünde Ph.D.

“Lehetetlen valamennyi beteget jó állapotba hozni, mert az orvos ebben az esetben az istenek felett állna. De az orvos képes csillapítani a fájdalmat, szüneteket hozhat létre a betegségben és tünetmentessé teheti a kórságot.”

Az erdélyi Sepsiszentgyörgyön születtem, 2001-ben települt a családom Dombóvárra. 2005-2011 között a Pécsi Tudományegyetem hallgatója voltam, ahol előbb a sebészet szerelmese lettem. Diploma szerzést követően a Pécsi Tudományegyetem Sebészeti Oktató és Kutató Intézetében voltam nappali tagozatos ösztöndíjas PhD hallgató, valamint emellett a Dombóvári Szent Lukács Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam 2019-ig. 2019-ben a Pécsi Tudományegyetemen kísérletes sebészet témában PhD fokozatot szereztem.  
2014-ben kezdtem meg Bőrgyógyászati képzésemet előbb Kaposváron prof. Dr. Battyáni Zita tanárnő osztályán, majd 2016-tól a Tolna Megyei Balassa János Kórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgozok. Szakmai képzésem legnagyobb részét a Pécsi Tudományegyetem Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikáján töltöttem. Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társaságnak, ezen belül a Dermatoszkópos szekciónak, a Magyar Sebész Társaságnak és természetesen a Magyar Orvosi Kamarának is.

Rendszeresen veszek részt konferenciákon, képzéseken.
Bőrgyógyászati magánrendelésem keretében elsősorban az általános bőrgyógyászati kórképekkel hozzám forduló betegeknek segítek. Nagy hangsúlyt fektetek az anyajegyek valamint emellett a melanoma malignum és a nem melanoma bőr daganatok dermatoszkópos vizsgálatára és sebészi eltávolítására.

Sebészeten töltött éveim alatt biztos sebészeti készséget sajátítottam el, így bőrelváltozások esetén ezt sikerrel tudom kamatoztatni.  Kisebb esztétikai rendellenességek eltávolítását is végezem.

Ha tehetném mindenkit meggyógyítanék…de persze tudjuk, hogy vannak csak tünetmentesíthető, de gyógyíthatatlan betegségek….Hosszútávú célom, hogy minél több gyógyult, elégedett páciensem legyen, illetve az érdekes, kihívást jelentő esetek révén pedig fejlődjek, még több tapasztalatot szerezzek.

Már korábban is jópár betegem kérdezte, hogy van-e magánrendelésem, mert szívesebben jönne oda. Most végre találtam egy rendezett, jól felszerelt, kulturált helyet, ahol megfelelő körülmények között, maximális odafigyeléssel, minden betegre időt szánva tudom fogadni a hozzám fordulókat.

Ezen felül a járvány adta helyzet ébresztett rá arra, hogy a külföldön oly népszerű és évek óta használt teledermatológia, vagyis az online vagy távgyógyítás most minden eddiginél időszerűbb. A személyes kontaktus csökkentésen kívül kiválóan alkalmazható külföldön élő, elfoglalt emberek, de idős, mozgásképtelen beteg (itt hozzátartozó segítsége szükséges) ellátására.

Célom, hogy…

…a kivizsgálás után a pácienssel beszéljünk a betegségről, a lehetséges kiváltó okokról, a gyógyulási időről, annak menetéről.

Elmondom a betegség, illetve a kezelési folyamat minden pozitív és negatív oldalát. Ezeket mérlegelve választunk gyógymódot.

Természetesen minden megkeresést, betegséget és tünetet diszkréten, orvosi titokként kezelek, arról harmadik fél nem tudhat.

Designed by ©Design You Need 2020